Generel information

Dørautomatik

Sikringsskabe

Alarmer

Sikkerhedsdøre

Porttelefoner

Adgangskontrol

Installation

Dørgitre

Postkasser

Dørgreb

Låsestystemer

Videoovervågning

Top

Løsninger

Startside

Generel information om sikkerhed

Hvert år sker der mere end 60.000 indbrud i villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse m.m. Det betyder, at hver syvende dansker årligt udsættes for indbrud. Tyve vælger altid den nemmeste løsning

 

For at sikre sig bedst muligt mod indbrud, må man tænke som en forbryder. Tyve har ikke meget tid til rådighed i deres forehavende. Dårlige karme, vinduer og døre er derfor rene invitationer. Til gengæld bryder tyven sig absolut ikke om støj - f.eks. fra alarmer, som vil stresse tyven i sin ugerning. Denne viden har forsikringsselskaberne taget højde for med ensartede krav om indbrudssikring til erhvervslivet. Disse sikkringskrav finder også vej til kunder med privat bolig og vil derfor få indflydelse på den årlige præmie.

 

Et væsentligt krav er, at låse på alle yderdøre skal være SKAFOR-godkendte. SKAFOR står for Dansk forening for skadesforsikring. SKAFOR´s sikkerhedseksperter har testet og klassificeret de låse, der findes på det danske marked. Det er derfor ikke alle låse som er godkendte af forsikringsselskaberne.  SKAFOR tjekliste

 

 • Er dine cylindre udskiftet inden for de sidste 10 år ?
 •  
 • Er låse og slutblik korrekt og sikkert fastgjort ?
 •  
 • Er rigelstykket udefra skjult når døren er lukket ?
 •  
 • Er der to låse på alle yderdøre ?
 •  
 • Er der en stålrigel på hver lås ?
 •  
 • Måler rigelen mindst 21 mm i udlåst stilling (fra stolpe til rigelens forkant) ?
 •  
 • Har mindst en af låsene cylinder både udvendig og indvendig ?
 •  
 • Flugter cylinder og cylinderring med hinanden ?
 •  
 • Må du svare nej til bare ét spørgsmål, kan der ikke SKAFOR godkendes. Vi kommer meget gerne ud og giver en gratis SKAFOR-vurdering af din virksomhed eller private bolig

 

 

 

Installation

Udvikling inden for sikkerhed og adgangskontrol vokser med stor hastighed i disse år. Samtidigt stiger kravet til løsninger konstant, fordi lovbryderne bliver mere og mere hæmningsløse i deres forehavende.

 

Det gamle udtryk “at intet er stærkere end det svageste led i kæden” gælder i højeste grad også inden for sikkerhed. Det hjælper ikke at døren er forsynet med dobbeltlås, hvis karmen er for svag til at holde låsen. Desværre bliver vi tit kaldt ud efter indbrud i virksomheden eller privaten, hvor låse ikke er ikke har været installeret efter forskrifter og den seneste viden. Sådanne indbrud kunne have været forhindret, hvis installationen i stedet havde været udført af en faguddannet låsesmed.

 

Med Meldgaard Låse & Nøgler er du sikker på at få en faguddannet låsesmed som har fingeren på pulsen inden for den seneste udvikling. Vi deltager i alle relevante efteruddannelser hos de førende leverandører og har konstant fokus på at optimere vores viden den seneste viden inden for sikkerhed.

 

 

 

Adgangskontrol

Vi dækker alle behov for en fleksibel og sikker hverdag for både små og store virksomheder og institutioner. Det er let og hurtigt at kombinere og opgradere løsningerne uden, at det er nødvendigt at udskifte hele systemet. Det komplette sortiment af state-of-the-art af RUKO løsninger er inddelt i tre kategorier:

 

 • Online er totalt integrerede elektroniske adgangskontrolsystemer, der kommunikerer direkte mellem enheder via netværk
 •  
 • Offline er elektroniske adgangskontrolsystemer, hvor kommunikation mellem enheder overføres manuelt, f.eks. via en programmeringsenhed
 •  
 • Stand alone er elektronisk adgangskontrol uden kommunikation mellem enheder.

 

 

 

Alarmer

En alarm er et supplement til den mekaniske tyverisikring. Alarmen forhindrer ikke indbrud i sig selv, men har to vigtige egenskaber: Den stresser tyve i gerningsøjeblikket og giver samtidigt en besked til omgivelserne om, at en ugerning er i gang. Yderligere kan alarmen være tilkoblet en alarmcentral, som efter udrykning kan bidrage til en begrænsning af indbruddet.

 

En større præventiv virkning opnås, hvis der samtidigt skiltes med, at her er et alarmanlæg. Under en installation opsætter vi skilte ved alle tænkelige indgangsmuligheder. Skiltene alene vil i mange tilfælde betyde, at tyven vælger et andet sted at bryde ind.Et alarmanlæg fungerer ikke kun mod indbrud og tyveri.

 

Brand, sprængte vandrør og pludselig strømsvigt eller anden uønsket hændelse kan også kontrolleres via alarmen.

 

 

 

Dørgreb

Et dørgreb er ikke bare et håndtag. Der kan være stor forskel i ergonomi, funktion, teknik og især holdbarhed. Hos Meldgaards Låse & Nøgler får du det bedste markedet kan tilbyde. Vi har altid et stort udvalg på lager - f.eks. RUKO - og kan derfor hurtigt levere og installere den helt helt rigtige løsning.

 

 

 

Dørautomatik

Dørautomatik giver en bekvem og nem gennemgang fra rum til rum. Da døre med automatik ofte er “i brug” mange gange om dagen, er det vigtigt at anlægget konstant er driftsikkert. Hos Melgaard Låse & Nøgler kan Individuelt programmere åbnings- og lukketider for adgang og udgang eller manuel betjening.Valget af den helt rigtige løsning og de kombinationer en dørautomatik kan tilbyde er

meget omfattende.

 

 

 

Dørgitre

Vi tilbyder mange former for permanente eller aftagelige gitre og rullejalousier til sikring af vinduespartier, døre og adgangsveje til butikker m.m.

 

 

 

Sikkerhedsdøre

En sikkerhedsdør er en specialløsning, som optimerer adgangssikringen til bolig, butik eller virksomhed. Døren består af en stålkonstruktion, isoleret med rockwool-fyld og dertil en særdeles effektiv lås. Kosmetisk kan døren leveres som en rå konstruktion, eller hvis det ønskes, kamoufleret som en almindelig adgangsdør - f.eks. beklædt med træ eller et laminat.

 

En sikkerhedsdør er en særdeles god investering, for ikke alene yder døren optimal sikkerhed, den er samtidigt bedre isoleret end en almindelig dør, så du sparer på varmeregningen, og samtidig gør den tunge konstruktion det, at støjgener reduceres væsentligt.

 

 

 

Låsesystemer

Et låsesystem kan være alt fra en simpel mekanisk løsning til et digitalt styret system. Fælles for alle låsesystemer er kopibeskyttede nøgler som sikrer, at de enkelte nøgler kun kan kopieres af udvalgte personer. Endvidere kan nøgler og derved adgangsstyring differentieres, så kun autoriserede personer har adgang til sikrede rum. Medeco og Ruko er den foretrukne leverandør af låsesystemer hos meldgaard Låse og Nøglerlås.

 

 

 

Sikringsskabe

Valg af det rigtige sikringsskab kan være lidt af en opgave. Et sikringsskab skal dimensioneres efter behov og funktion, så det ikke bliver hverken for spinkelt eller for voldsomt.

 

Et sikringsskab skal give tryghed for, at kun autoriserede personer får adgang til indhold, det være sig kontanter, data, våben, nøgler, medicin, smykker eller andet, som ikke må falde i hænderne på tilfældige mennesker - endsige tyve.

 

Om sikringsskabet skal baseres på nøgle eller kode er også et vigtigt valg. Vi har mange års erfaring med installering af alt fra små pengebokse til store sikringsskabe. Kontakt os for professionel faglig rådgivning her.

 

 

 

Postkasser

Alle etageejendomme bygget før 1974 skal have postkasser i stueetagen. Vi kan opsætte og tilpasse nøgler fra adgangsdøren i ejendommen, så de også fungerer individuelt i postkasserne.

 

Nye regler vil også vedr. villa og rækkehuse fra 2012, hvor postkassen skal opstilles ude ved fortorvet.Meldgaard Låse og Nøgler har et stort udvalg i postkasser. Besøg vores butik på Jægersborg Allé eller kontakt os for professionel faglig rådgivning her.

 

 

 

Porttelefon

Porttelefoner skaber tryghed for ejendommens beboere. Vi installerer og servicerer hele porttelefon systemet - fra hoveddør til hver enkelt lejlighed.

 

 

 

Videoovervågning

Videoovervågning er ikke længere et fy-ord. De fleste er bekendt med fordelene og accepterer i større grad nødvendigheden af, at et offentligt eller privat rum har opsat videokameraer. Ofte er det oveni købet til fordel for dem, som bliver overvåget.

 

Der findes mange systemer på markedet i dag - og kun få er professionelle. For sikkerhedens skyld kan det ikke svare sig at installere et uprofessionelt system - teknik og kontrol er ofte for ringe og konsekvensen er, at vedligeholdelsen løber op i mere, end et professionelt system installeret fra begyndelsen ville have kostet.

Kontakt os

Åbningstider

Man-fredag kl. 9:00-16:30

Lørdag kl. 10:00-13:00