Medeco nøglerne ligner ved første øjekast en helt normal nøgle, med et anderledes nøglehoved. Hvis du kigger godt efter, kan du dog se, at hakkene på nøglen er skåret i forskellige vinkler. Har du et nyere medeco system, kan du også se at det sidste hak på spidsen af nøglen (sjette hak) ser anderledes ud end de andre.

På nøglens hoved kan du se et otte- eller ni-cifret systemnummer. Systemnummeret er en datokode, efterfulgt af et fortløbende nummer. På den måde er det let at se hvor gammelt systemet er. Har du en nøgle der har systemnummeret 01010402, er det det andet system, der blev fremstillet den 1. januar 2004.

Nøglerne er fremstillet af en legering der kaldes “nysølv”, og er fremstillet så de slider minimalt på cylinderen. Skulle du være så uheldig at knække en nøgle i de første 10 år af systemets levetid, ombytter vi den gratis, hvis vi blot får tilsendt en gyldig nøglerekvisition og nøglehovedet fra den knækkede nøgle.

Nøglerne i nyere Medeco systemer, af typen Medeco BiLevel, er patenterede og dermed juridisk beskyttet imod uautoriseret kopiering. Det er altså ikke kun amoralsk, men også ulovligt at kopiere dem. På forsiden af nøglerne er der også trykt “Beskyttet. Må ikke kopieres”, så der aldrig kan være tvivl hos dem der måtte forsøge at kopiere nøglen.

Dernæst er nøglen særdeles vanskelig at kopiere, fordi det kræver specialudstyr at fremstille nøglernes specielle vinkler og koniske hak. Vi mener selv vi har den bedste kopieringsbeskyttelse af alle solgte mekaniske låsesystemer i Danmark, og vi har endnu aldrig set en uautoriseret kopi - heller ikke af de ældre systemer, der ikke længere er omfattet af en patent- eller mønsterbeskyttelse.

JÆGERSBORG ALLÉ 19, 2920 CHARLOTTENLUND

TLF: 39 64 66 66 MAIL: mail@meldgaards-laase.dk

This website makes use of cookies. Please see our privacy policy for details.

OK